Lahjoita villasukat siviilipalvelusmiehelle tai totaalikieltäytyjälle

Lahjoita villasukat siviilipalvelusmiehelle tai totaalikieltäytyjälle - Sivarisukka 6. Tervetuloa mukaan :)

Sivarisukka tulee taas! Keräysaika on lokakuu-joulukuu 2015 eli sukkia voi toimitella joulukuun puoliväliin asti.

Sivarisukka palaa samoin kujein; sukkien väri ja malli vapaat, kokoja tarvitaan haarukassa 40-48, ehkä eniten 43-45. Liitä mukaan halutessasi henkilökohtainen tervehdys. Sukat voivat olla villaa, sukkalankaa tai vegaanille sopivat.

Mikäli haluat, voit tehdä sukkien sijaan pipon, lapaset, kaulahuivin, kaulurin, kynsikkäät tai vaikka ranteenlämmittimet. Jokainen mieltä ja ihmistä lämmittävä käsityö pääsee mukaan. Jos teet vegaanille sopivan käsityön, merkitse se niin tiedän kenelle se annetaan, kiitos.

Ihanaiset lämmittimet jaetaan siviilipalvelusmiesten koulutusjaksolla Lapinjärvellä joulun alla. Totaalikieltäyjät - ottakaa yhteyttä maililla minuun niin saatte omat sukkanne :)

Siviilipalvelukseen hakeutuu vuosittain noin 2500 ja totaalikieltäytyjiä on joitain kymmeniä. Virallista keräystavoitetta ei kampanjalla ole, sillä jokainen sukkapari lämmittää yhdet ainutlaatuiset varpaat.

Tule mukaan neulomaan!

Lisätietoja ja toimitusohjeita osoitteesta sivarisukka@gmail.com

terveisin Saana :)

sunnuntai 9. syyskuuta 2012

Keräys nro 3 on virallisesti käynnistynyt :)

Kauniin vihreä sukkapari tuli viikolla postissa. Lähettäjän nimeä ei ollut mukana, joten kiitokset sinulle tuntematon :) Sivarisukka 3.0 on nyt virallisesti avattu, keräysaikaa marraskuun loppuun asti. Puikot suihkimaan, ja saa siis tehdä myös lapasia, kaulahuiveja, pipoja. Kiitos kaunis jokaiselle osallistujalle. Mailina saa postitusosoitteen sivarisukka @ gmail.com Sukkaterveisin Saana

4 kommenttia:

 1. Yksi pipo ja yhdet sukat on jo valmiina - lähettelen sitten kerralla enemmän...

  VastaaPoista
 2. Mahtavaa Marjatta! Kerron samalla että kuudet sukat ovat nyt perillä, tänään tuli yksi pari. Kiitokset siitä Helenalle :)

  tv Saana

  VastaaPoista
 3. Aiemmista lupauksista huolimatta joudun perumaan kaikki työt - siis käsityöt. Yritin eilen aloitella sukkaa, 5 krs ja olka ihan tulessa (siellä on tulehtunut kiertäjäkalvo tai jotain..). Niin että nyt käsityöt toistaiseksi jäissä. Mikä ei tietenkään sulje pois sitä, että Tallinnassa pitää päästä lankakauppaan.

  VastaaPoista
 4. Kauhistus, terveys ennen muuta. Äkkiä kutimet pois käsistä. Ja hei, voihan niitä lankoja hankkia varalle ;)

  VastaaPoista