Lahjoita villasukat siviilipalvelusmiehelle tai totaalikieltäytyjälle

Lahjoita villasukat siviilipalvelusmiehelle tai totaalikieltäytyjälle - Sivarisukka 6. Tervetuloa mukaan :)

Sivarisukka tulee taas! Keräysaika on lokakuu-joulukuu 2015 eli sukkia voi toimitella joulukuun puoliväliin asti.

Sivarisukka palaa samoin kujein; sukkien väri ja malli vapaat, kokoja tarvitaan haarukassa 40-48, ehkä eniten 43-45. Liitä mukaan halutessasi henkilökohtainen tervehdys. Sukat voivat olla villaa, sukkalankaa tai vegaanille sopivat.

Mikäli haluat, voit tehdä sukkien sijaan pipon, lapaset, kaulahuivin, kaulurin, kynsikkäät tai vaikka ranteenlämmittimet. Jokainen mieltä ja ihmistä lämmittävä käsityö pääsee mukaan. Jos teet vegaanille sopivan käsityön, merkitse se niin tiedän kenelle se annetaan, kiitos.

Ihanaiset lämmittimet jaetaan siviilipalvelusmiesten koulutusjaksolla Lapinjärvellä joulun alla. Totaalikieltäyjät - ottakaa yhteyttä maililla minuun niin saatte omat sukkanne :)

Siviilipalvelukseen hakeutuu vuosittain noin 2500 ja totaalikieltäytyjiä on joitain kymmeniä. Virallista keräystavoitetta ei kampanjalla ole, sillä jokainen sukkapari lämmittää yhdet ainutlaatuiset varpaat.

Tule mukaan neulomaan!

Lisätietoja ja toimitusohjeita osoitteesta sivarisukka@gmail.com

terveisin Saana :)

perjantai 14. tammikuuta 2011

..1!!!!!

Ta-daa!! 272 sukkaparia, neljä kaulahuivia, 41 pipoa, kolmet ranteenlämmittimet ja yhdet kynsikkäät sekä neljät lapaset.

Sivarisukkaprojekti on päättynyt. Ihanaiset neulotut lämmittimet on tänään toimitettu Aseistakieltäytyjäliittoon. Ne toimitetaan Lapinjärven koulutuskeskukseen jaettavaksi. Jokainen siviilipalvelusmies käy koulutusjakson Lapinjärvellä ja kun Aseistakieltäytyjäliitosta käydään siellä, he toimittavat sukat perille. Kerrallaan koulutuksessa on noin 150 joten tuosta riittää kahdelle saapumiserälle jaettavaksi.

Kerrassaan mahtavaa. Valtavat kiitokset kaikille, olette tehneet hienon kampanjan. Sukat ja muut lämpimät olivat toinen toistaan kauniimpia ja niin taitavaa työtä. Lisäksi niin paljon ystävällisiä ajatuksia on siirtynyt puikkojen kilinän myötä sivareille että on ihme jos maailma ei ole vähän muuttunut paremmaksi paikaksi teidän ansiostanne.

Otin kuvia sukista ja kunhan saan ne koneelle, päivitän ne tänne ja facebookin Sivarisukka-sivulle.

Minulle on muutama lähetys vielä tulossa ja ajattelin, että toimittaisin niitä suoraan totaalikieltäytyjille. Hehän eivät ollenkaan välttämättä käy koulutusjaksoa, vaan vankilaan päädytään tuomioistuimen kautta.

8 kommenttia:

 1. Suurimmat kiitokset ansaitset kyllä sinä, joka pyöräytit projektin käyntiin ja veit sen looppuun asti. Siis KIITOS !

  VastaaPoista
 2. Kiitos Marika, mutta yksin tulos olisi ollut laihanlainen, kaksi sukkaparia ;-))

  Vakavasti puhuen, niin hieno määrä osallistujia ja niin komeita sukkia että ihan vain hymyilyttää täällä kun ajattelen :) Kyllä tämä oli nimenomaan kaikkien yhteinen projekti, mulla vain oli se ilo saada kerätä ne yhteen.

  Tyttäreni, jotka ovat 11 ja 9 olivat tosi innokkaita auttamaan ja ilahtuivat aina kun sivarisukkia odotti postilaatikossa, joten tämä projekti toi sitenkin iloa meidän perheellemme.

  Saana

  VastaaPoista
 3. Voi ei! Mulla olis ollut vielä kaksi sukkaparia, mutta unohdin lähettää ne ajoissa. Voiko ne lähettää suoraan Aseistakieltäytyjäliittoon?

  VastaaPoista
 4. Jenny, laita mulle vain, kuten tuossa aiemmin laitoin niin aion postittaa suoraan totaaleille. Kiitokset!

  Saana

  VastaaPoista
 5. Antakaa nämä Lapinjärvellä! Siellä varmasti on villasukille tarvetta näin talvena! Ainakin alkysyksystä oli pirun kylmä siellä.

  VastaaPoista
 6. Teukku, näin on tarkoitus. Aseistakieltäytyjäliitosta käydään siellä pitämässä koulutusta ja vievät samalla :)

  VastaaPoista
 7. Joo, laita totaaleille! Itse olisin halunut antaa sukkani totaalikieltäytyjälle, mutta en tiennyt, miten se olisi järjestynyt. Kyllä vankilassakin on kylmä.

  VastaaPoista
 8. Hei! Eilen lähti postiin kaksi paria sukkia totaaleille. Toivottavasti ehtivät vielä! Perillä varmaan ensi viikon alussa.

  VastaaPoista