Lahjoita villasukat siviilipalvelusmiehelle tai totaalikieltäytyjälle

Lahjoita villasukat siviilipalvelusmiehelle tai totaalikieltäytyjälle - Sivarisukka 6. Tervetuloa mukaan :)

Sivarisukka tulee taas! Keräysaika on lokakuu-joulukuu 2015 eli sukkia voi toimitella joulukuun puoliväliin asti.

Sivarisukka palaa samoin kujein; sukkien väri ja malli vapaat, kokoja tarvitaan haarukassa 40-48, ehkä eniten 43-45. Liitä mukaan halutessasi henkilökohtainen tervehdys. Sukat voivat olla villaa, sukkalankaa tai vegaanille sopivat.

Mikäli haluat, voit tehdä sukkien sijaan pipon, lapaset, kaulahuivin, kaulurin, kynsikkäät tai vaikka ranteenlämmittimet. Jokainen mieltä ja ihmistä lämmittävä käsityö pääsee mukaan. Jos teet vegaanille sopivan käsityön, merkitse se niin tiedän kenelle se annetaan, kiitos.

Ihanaiset lämmittimet jaetaan siviilipalvelusmiesten koulutusjaksolla Lapinjärvellä joulun alla. Totaalikieltäyjät - ottakaa yhteyttä maililla minuun niin saatte omat sukkanne :)

Siviilipalvelukseen hakeutuu vuosittain noin 2500 ja totaalikieltäytyjiä on joitain kymmeniä. Virallista keräystavoitetta ei kampanjalla ole, sillä jokainen sukkapari lämmittää yhdet ainutlaatuiset varpaat.

Tule mukaan neulomaan!

Lisätietoja ja toimitusohjeita osoitteesta sivarisukka@gmail.com

terveisin Saana :)

torstai 30. syyskuuta 2010

2420 to go

Juu, Sivarisukka löytyy myös facebookista. Jos opin linkittämään niin laitan sen tänne, mutta löytyy haulla helposti.

Sivarisukka ja totaalisukka ovat ykköset, mutta samaisille kavereille otetaan vastaan myös pipoja, kaulahuiveja, lapasia, kaulureita ja ranteenlämmittimiä. Väri, malli, lanka ovat vapaavalintaisia. Liitä mukaan henkilökohtainen viesti - pakko ei ole. Tämä on vapaamuotoinen kampanja ;)

Oma sukkaprojekti ei ole alkanut kauhealla vauhdilla, toinen sukka on tehty. MUTTA kaksi valmista villasukkaparia on ilmoitettu eli ensimmäisen sijan jakavat *fanfaareita*.. Katja ja Anne. Kiitos!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti