Lahjoita villasukat siviilipalvelusmiehelle tai totaalikieltäytyjälle

Lahjoita villasukat siviilipalvelusmiehelle tai totaalikieltäytyjälle - Sivarisukka 6. Tervetuloa mukaan :)

Sivarisukka tulee taas! Keräysaika on lokakuu-joulukuu 2015 eli sukkia voi toimitella joulukuun puoliväliin asti.

Sivarisukka palaa samoin kujein; sukkien väri ja malli vapaat, kokoja tarvitaan haarukassa 40-48, ehkä eniten 43-45. Liitä mukaan halutessasi henkilökohtainen tervehdys. Sukat voivat olla villaa, sukkalankaa tai vegaanille sopivat.

Mikäli haluat, voit tehdä sukkien sijaan pipon, lapaset, kaulahuivin, kaulurin, kynsikkäät tai vaikka ranteenlämmittimet. Jokainen mieltä ja ihmistä lämmittävä käsityö pääsee mukaan. Jos teet vegaanille sopivan käsityön, merkitse se niin tiedän kenelle se annetaan, kiitos.

Ihanaiset lämmittimet jaetaan siviilipalvelusmiesten koulutusjaksolla Lapinjärvellä joulun alla. Totaalikieltäyjät - ottakaa yhteyttä maililla minuun niin saatte omat sukkanne :)

Siviilipalvelukseen hakeutuu vuosittain noin 2500 ja totaalikieltäytyjiä on joitain kymmeniä. Virallista keräystavoitetta ei kampanjalla ole, sillä jokainen sukkapari lämmittää yhdet ainutlaatuiset varpaat.

Tule mukaan neulomaan!

Lisätietoja ja toimitusohjeita osoitteesta sivarisukka@gmail.com

terveisin Saana :)

lauantai 2. lokakuuta 2010

2418

Meillä on nyt kuulkaa laskennallisesti kasassa villasukat vähintäänkin kaikille ensi vuoden totaaleille! Todella mahtavaa. Ja "meillä" tarkoitan siis tietenkin teitä kaikkia jotka olette luvanneet osallistua haasteeseen. Minulla on edelleen vasta yksi sukka valmiina.. ;D

Blogin oikealla sivulla näkyy niitä blogeja joiden kirjoittajat ovat maininneet Sivarisukan ja jotka olen onnistunut bongaamaan. Kiitoksia kovasti naiset! Laitan mielelläni muidenkin linkkejä näkyviin jos olette johonkin kertoneet Sivarisukasta niin vinkatkaahan.

Tämä homma lähti käyntiin kaksi viikkoa sitten perjantaina. Mietin viikonlopun yli ja maanantaina laitoin blogin näkyviin. Se, että jo näin moni on kuullut haasteesta ja luvannut osallistua, on ylittänyt odotukseni. Fb-ryhmässä on 81 jäsentä tällä hetkellä ja herttileijaa, tätäkin blogia ihan oikeasti seurataan :) Kiitos.

5 kommenttia:

 1. Itse kirjoitin villasukkakampanjoista täällä, myös sivarisukka mainittu:
  http://ikomin.blogspot.com/2010/09/wanted-villasukat.html

  Ja äitini on myös luvannut yhden parin, niin että enää 2417 jäljellä ;)

  VastaaPoista
 2. Mä mainitsin kampanjan täällä: http://sudrana.blogspot.com/2010/09/kaksi-sukkahaastetta-finnish-charity.html
  Mulla on edelleen sukat aloittamatta, kun en muka keksi sopivaa lankaa. Pöh.

  VastaaPoista
 3. Sukkasato-tempauksen kotiladossa http://sukkasato.blogspot.com on yhtenä hyväntekeväisyyskohteena Sivarisukat. Linkki kampanjaan tulee omaankin blogiini 14.10 postauksen yhteydessä, jossa esittelen ensimmäiset neulomani sivarisukat.

  VastaaPoista
 4. Kiitoksia teille :)) Ja todella kauniita blogeja teillä, pitää tutustua paremmin.

  tv Saana (ja sivupersoonani Wilhelmiina ;)

  VastaaPoista
 5. Hanki seitesmääveljestä

  VastaaPoista