Lahjoita villasukat siviilipalvelusmiehelle tai totaalikieltäytyjälle

Lahjoita villasukat siviilipalvelusmiehelle tai totaalikieltäytyjälle - Sivarisukka 6. Tervetuloa mukaan :)

Sivarisukka tulee taas! Keräysaika on lokakuu-joulukuu 2015 eli sukkia voi toimitella joulukuun puoliväliin asti.

Sivarisukka palaa samoin kujein; sukkien väri ja malli vapaat, kokoja tarvitaan haarukassa 40-48, ehkä eniten 43-45. Liitä mukaan halutessasi henkilökohtainen tervehdys. Sukat voivat olla villaa, sukkalankaa tai vegaanille sopivat.

Mikäli haluat, voit tehdä sukkien sijaan pipon, lapaset, kaulahuivin, kaulurin, kynsikkäät tai vaikka ranteenlämmittimet. Jokainen mieltä ja ihmistä lämmittävä käsityö pääsee mukaan. Jos teet vegaanille sopivan käsityön, merkitse se niin tiedän kenelle se annetaan, kiitos.

Ihanaiset lämmittimet jaetaan siviilipalvelusmiesten koulutusjaksolla Lapinjärvellä joulun alla. Totaalikieltäyjät - ottakaa yhteyttä maililla minuun niin saatte omat sukkanne :)

Siviilipalvelukseen hakeutuu vuosittain noin 2500 ja totaalikieltäytyjiä on joitain kymmeniä. Virallista keräystavoitetta ei kampanjalla ole, sillä jokainen sukkapari lämmittää yhdet ainutlaatuiset varpaat.

Tule mukaan neulomaan!

Lisätietoja ja toimitusohjeita osoitteesta sivarisukka@gmail.com

terveisin Saana :)

tiistai 15. helmikuuta 2011

Sukkien luovutus

Tänään olimme Jounin kanssa Lapinjärvellä luovuttamassa sivarisukat. Pidin lyhyen puheen jossa kerroin kampanjasta ja sitten saivat valita mieleisensä sukat/ pipot/ lapaset. Pipoja, kaulahuiveja ja lapasia hävisi luokkaan viritetyiltä sukkanaruilta yhtä nopeasti kuin sukkia, joten seuraavalla kerralla tehdään ihmeessä niitäkin lisää.

Todella iloisia sivareita oli uusine villatamineineen ja välitänkin näin teille iloiset ja lämpimät kiitokset heiltä.

Aseistakieltäytyjäliiton toimistolle on jätetty yksi säkki, sillä heille tulee suoria yhteydenottoja myös, ja he ovat luvanneet toimittaa myös totaalikieltäytyjille sukat.

3 kommenttia:

 1. Kiitokset näistä! Itse nappasin narulta pipon joka tulee kyllä tosiaankin tarpeeseen ja aktiivikäyttöön. Lämmitti kovasti mieltä ja päätä!
  Terveisin: Sivari 2/2011

  VastaaPoista
 2. Ole hyvä Jani, ja oikein antoisaa palvelusaikaa,

  vastaa tekijän puolesta
  Saana :)

  VastaaPoista
 3. Ihmeteltiinkin ystävän kanssa AKL:n toimistolla käydessä, että miksi siellä on jätesäkillinen tutulta näyttäviä sukkia yms. Kiva kuulla, että menivät/menevät hyvin "kaupaksi". Aurinkoista viikonloppua <3

  VastaaPoista