Lahjoita villasukat siviilipalvelusmiehelle tai totaalikieltäytyjälle

Lahjoita villasukat siviilipalvelusmiehelle tai totaalikieltäytyjälle - Sivarisukka 6. Tervetuloa mukaan :)

Sivarisukka tulee taas! Keräysaika on lokakuu-joulukuu 2015 eli sukkia voi toimitella joulukuun puoliväliin asti.

Sivarisukka palaa samoin kujein; sukkien väri ja malli vapaat, kokoja tarvitaan haarukassa 40-48, ehkä eniten 43-45. Liitä mukaan halutessasi henkilökohtainen tervehdys. Sukat voivat olla villaa, sukkalankaa tai vegaanille sopivat.

Mikäli haluat, voit tehdä sukkien sijaan pipon, lapaset, kaulahuivin, kaulurin, kynsikkäät tai vaikka ranteenlämmittimet. Jokainen mieltä ja ihmistä lämmittävä käsityö pääsee mukaan. Jos teet vegaanille sopivan käsityön, merkitse se niin tiedän kenelle se annetaan, kiitos.

Ihanaiset lämmittimet jaetaan siviilipalvelusmiesten koulutusjaksolla Lapinjärvellä joulun alla. Totaalikieltäyjät - ottakaa yhteyttä maililla minuun niin saatte omat sukkanne :)

Siviilipalvelukseen hakeutuu vuosittain noin 2500 ja totaalikieltäytyjiä on joitain kymmeniä. Virallista keräystavoitetta ei kampanjalla ole, sillä jokainen sukkapari lämmittää yhdet ainutlaatuiset varpaat.

Tule mukaan neulomaan!

Lisätietoja ja toimitusohjeita osoitteesta sivarisukka@gmail.com

terveisin Saana :)

tiistai 18. joulukuuta 2012

Edellinen sukkien luovutus :)


Koulutusjaksolla Lapinjärvellä olevat siviilipalvelusvelvolliset Tommi Pessa (vas.) ja Eelis Rytkönen ryntäsivät hakemaan villasukkia. Pessa vaihtoi sukat kuitenkin hetken mietittyään lapasiin. ”Nämä ovat minulle todella tarpeelliset”, hän totesi.

Kuva ja teksti; Mikko Reijonen

Kiitos Mikko! :) Tämän vuoden sukat, pipot ja muut lämmittimet luovutetaan torstaina 20.12. Lapinjärven koulutuskeskuksessa.

2 kommenttia:

  1. Ihana kuva!
    Rauhallista joulua ja kaikkea hyvää vuoteen 2013 niin sukankutojille kuin muillekin!

    VastaaPoista