Lahjoita villasukat siviilipalvelusmiehelle tai totaalikieltäytyjälle

Lahjoita villasukat siviilipalvelusmiehelle tai totaalikieltäytyjälle - Sivarisukka 6. Tervetuloa mukaan :)

Sivarisukka tulee taas! Keräysaika on lokakuu-joulukuu 2015 eli sukkia voi toimitella joulukuun puoliväliin asti.

Sivarisukka palaa samoin kujein; sukkien väri ja malli vapaat, kokoja tarvitaan haarukassa 40-48, ehkä eniten 43-45. Liitä mukaan halutessasi henkilökohtainen tervehdys. Sukat voivat olla villaa, sukkalankaa tai vegaanille sopivat.

Mikäli haluat, voit tehdä sukkien sijaan pipon, lapaset, kaulahuivin, kaulurin, kynsikkäät tai vaikka ranteenlämmittimet. Jokainen mieltä ja ihmistä lämmittävä käsityö pääsee mukaan. Jos teet vegaanille sopivan käsityön, merkitse se niin tiedän kenelle se annetaan, kiitos.

Ihanaiset lämmittimet jaetaan siviilipalvelusmiesten koulutusjaksolla Lapinjärvellä joulun alla. Totaalikieltäyjät - ottakaa yhteyttä maililla minuun niin saatte omat sukkanne :)

Siviilipalvelukseen hakeutuu vuosittain noin 2500 ja totaalikieltäytyjiä on joitain kymmeniä. Virallista keräystavoitetta ei kampanjalla ole, sillä jokainen sukkapari lämmittää yhdet ainutlaatuiset varpaat.

Tule mukaan neulomaan!

Lisätietoja ja toimitusohjeita osoitteesta sivarisukka@gmail.com

terveisin Saana :)

sunnuntai 16. joulukuuta 2012

Tuhannet kiitokset!

Saldo on nyt laskettu ja juuri sopivaksi todettu. Sukkia tuli 96 paria, 3 töppöset, 9 kynsikkäät tai lapaset, 10 kaulahuivia ja 24 pipoa. Yhteensä 132 lämmitintä! Mahtavaa! Vuoden viimeisessä saapumiserässä on noin 140 miestä ja 15 sukkaparia he ovat saaneet jo etukäteen eli kaikki saavat oman sukkaparin tai vaikkapa pipon.

Joulu oli meillä etuajassa kun tyttäreni kanssa laskimme sukat. Jokainen pari on kaunis ja niistä näkyy että ne on lämmöllä tehty. Paljon, paljon kiitoksia kaikille tekijöille. Olette ihan mahtavia. Se, että tuntemattomalle on tehty omin käsin lahja, kertoo kaunista tarinaa teidän sydäntenne lämmöstä.

Viemme sukat (sivari evp ;) mieheni kanssa torstaina Lapinjärven koulutuskeskukseen.

Syksyn tapahtumat eivät anna vieläkään liikaa toivoa maailmanrauhasta, mutta toivottavasti se joskus saadaan. Sitä odotellessa, tehdään rauhan ja tasa-arvon hyväksi työtä - yksi sukkapari, yksi lämmin ajatus kerrallaan.

Suuri halaus kaikille, olette ajatuksissani tänä jouluna. Tuntuu kuin perheemme olisi saanut uusia ystäviä ympäri Suomen. Onnellista Joulua ja Rauhallista Uutta Vuotta!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti