Lahjoita villasukat siviilipalvelusmiehelle tai totaalikieltäytyjälle

Lahjoita villasukat siviilipalvelusmiehelle tai totaalikieltäytyjälle - Sivarisukka 6. Tervetuloa mukaan :)

Sivarisukka tulee taas! Keräysaika on lokakuu-joulukuu 2015 eli sukkia voi toimitella joulukuun puoliväliin asti.

Sivarisukka palaa samoin kujein; sukkien väri ja malli vapaat, kokoja tarvitaan haarukassa 40-48, ehkä eniten 43-45. Liitä mukaan halutessasi henkilökohtainen tervehdys. Sukat voivat olla villaa, sukkalankaa tai vegaanille sopivat.

Mikäli haluat, voit tehdä sukkien sijaan pipon, lapaset, kaulahuivin, kaulurin, kynsikkäät tai vaikka ranteenlämmittimet. Jokainen mieltä ja ihmistä lämmittävä käsityö pääsee mukaan. Jos teet vegaanille sopivan käsityön, merkitse se niin tiedän kenelle se annetaan, kiitos.

Ihanaiset lämmittimet jaetaan siviilipalvelusmiesten koulutusjaksolla Lapinjärvellä joulun alla. Totaalikieltäyjät - ottakaa yhteyttä maililla minuun niin saatte omat sukkanne :)

Siviilipalvelukseen hakeutuu vuosittain noin 2500 ja totaalikieltäytyjiä on joitain kymmeniä. Virallista keräystavoitetta ei kampanjalla ole, sillä jokainen sukkapari lämmittää yhdet ainutlaatuiset varpaat.

Tule mukaan neulomaan!

Lisätietoja ja toimitusohjeita osoitteesta sivarisukka@gmail.com

terveisin Saana :)

keskiviikko 17. marraskuuta 2010

Sukkavuori kasvaa

Pari nro 34 on perillä ja siitä kiitokset Marille :)

Luvattuja sukkia on 171 paria! Monet jalat lämmitetään tällä määrällä, kiitokset niistä.

Kuulin myös sivarista joka nyt ollessaan Lapinjärvellä on neulonut jo usealle kaverilleen sukkaparit, mahtavaa. Aaltoja Lapinjärvelle ~~~~ Lapinjärvellä siis suoritetaan siviilipalveluksen aluksi yhteinen koulutusjakso.

Todella mukavaa että myös tämän vuoden sivareista osa saa jalkaansa upouudet sukat.

Itselläni on valmistumassa vasta sukkapari nro 2, ja eilen kudoin ja juttelin samalla sukka-asioista - kävikin niin, että unohdin innoissani tehdä siihen raidan. No, toisen sukan raita tulee sitten toiseen kohtaan.. ;D

Saapuneita sukkapareja sormeillessani ei voi kuin ihastella värikirjoa ja taidon määrää. Valmiista sukista kuvia löytyy mm. Sivarisukan facebookryhmästä. Sivarisukan facebookryhmä

Myös tähän blogiin saa mieluusti linkittää lisää kuvia valmiista sukista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti