Lahjoita villasukat siviilipalvelusmiehelle tai totaalikieltäytyjälle

Lahjoita villasukat siviilipalvelusmiehelle tai totaalikieltäytyjälle - Sivarisukka 6. Tervetuloa mukaan :)

Sivarisukka tulee taas! Keräysaika on lokakuu-joulukuu 2015 eli sukkia voi toimitella joulukuun puoliväliin asti.

Sivarisukka palaa samoin kujein; sukkien väri ja malli vapaat, kokoja tarvitaan haarukassa 40-48, ehkä eniten 43-45. Liitä mukaan halutessasi henkilökohtainen tervehdys. Sukat voivat olla villaa, sukkalankaa tai vegaanille sopivat.

Mikäli haluat, voit tehdä sukkien sijaan pipon, lapaset, kaulahuivin, kaulurin, kynsikkäät tai vaikka ranteenlämmittimet. Jokainen mieltä ja ihmistä lämmittävä käsityö pääsee mukaan. Jos teet vegaanille sopivan käsityön, merkitse se niin tiedän kenelle se annetaan, kiitos.

Ihanaiset lämmittimet jaetaan siviilipalvelusmiesten koulutusjaksolla Lapinjärvellä joulun alla. Totaalikieltäyjät - ottakaa yhteyttä maililla minuun niin saatte omat sukkanne :)

Siviilipalvelukseen hakeutuu vuosittain noin 2500 ja totaalikieltäytyjiä on joitain kymmeniä. Virallista keräystavoitetta ei kampanjalla ole, sillä jokainen sukkapari lämmittää yhdet ainutlaatuiset varpaat.

Tule mukaan neulomaan!

Lisätietoja ja toimitusohjeita osoitteesta sivarisukka@gmail.com

terveisin Saana :)

keskiviikko 24. marraskuuta 2010

Sukkia lumisena keskiviikkona

Lämpöiset kiitokset Tiina, Armi, Merja ja sinä, joka laitoit jo toisen parin :) Sukkia on yhteensä 52 paria! Jepujee!!

1 kommentti:

  1. No niin, Suomibrändi antaa tunnustusta sukankutojille ja kehottaa isovanhempia siirtämään kädentaitoja seuraavalle sukukupolvelle. Vaan sanoista tekoihin! Voisimme haastaa työryhmänjäsenet sukkatalkoisiin. Kohteena voisivat olla myös Suomi-kuvaa rakentavat keskeiset henkilöt. Kantakavennus? Vieläkö Tarja muistaisi. Tellervo kyllä, parsimisen ohella. Haasteenjättöajankohtana voisi olla tuleva itsenäisyyspäivä. "Vähemmän paraateja enemmän sukkia." tunnuksella!

    VastaaPoista