Lahjoita villasukat siviilipalvelusmiehelle tai totaalikieltäytyjälle

Lahjoita villasukat siviilipalvelusmiehelle tai totaalikieltäytyjälle - Sivarisukka 6. Tervetuloa mukaan :)

Sivarisukka tulee taas! Keräysaika on lokakuu-joulukuu 2015 eli sukkia voi toimitella joulukuun puoliväliin asti.

Sivarisukka palaa samoin kujein; sukkien väri ja malli vapaat, kokoja tarvitaan haarukassa 40-48, ehkä eniten 43-45. Liitä mukaan halutessasi henkilökohtainen tervehdys. Sukat voivat olla villaa, sukkalankaa tai vegaanille sopivat.

Mikäli haluat, voit tehdä sukkien sijaan pipon, lapaset, kaulahuivin, kaulurin, kynsikkäät tai vaikka ranteenlämmittimet. Jokainen mieltä ja ihmistä lämmittävä käsityö pääsee mukaan. Jos teet vegaanille sopivan käsityön, merkitse se niin tiedän kenelle se annetaan, kiitos.

Ihanaiset lämmittimet jaetaan siviilipalvelusmiesten koulutusjaksolla Lapinjärvellä joulun alla. Totaalikieltäyjät - ottakaa yhteyttä maililla minuun niin saatte omat sukkanne :)

Siviilipalvelukseen hakeutuu vuosittain noin 2500 ja totaalikieltäytyjiä on joitain kymmeniä. Virallista keräystavoitetta ei kampanjalla ole, sillä jokainen sukkapari lämmittää yhdet ainutlaatuiset varpaat.

Tule mukaan neulomaan!

Lisätietoja ja toimitusohjeita osoitteesta sivarisukka@gmail.com

terveisin Saana :)

keskiviikko 29. syyskuuta 2010

2423

Nyt on tullut niin monta uutta kasvoa Sivarisukan fb-ryhmään, että rohkenen heittää tuollaisen arvion valmiiden sukkaparien kertymisestä. Eli 2423 paria uupuu :)

Ja vaikka villasukkia ei tulisi kuin 15 paria, niin niillä saadaan monet varpaat lämpimiksi. Saldoa ei siis tarvitse ottaa kovin vakavissaan.

Kiitos kiitos kaikille jotka olette lupautuneet mukaan!

1 kommentti:

  1. Nyt vasta tajusin tuon FB-ryhmän olemassaolon ja kävin heti liittymässä. Nyt on suurempi paine saada ainakin yhdet sukat tehtyä, kun ihan virallisesti feispuukissa on osallistumisensa ilmaissut :)

    VastaaPoista