Lahjoita villasukat siviilipalvelusmiehelle tai totaalikieltäytyjälle

Lahjoita villasukat siviilipalvelusmiehelle tai totaalikieltäytyjälle - Sivarisukka 6. Tervetuloa mukaan :)

Sivarisukka tulee taas! Keräysaika on lokakuu-joulukuu 2015 eli sukkia voi toimitella joulukuun puoliväliin asti.

Sivarisukka palaa samoin kujein; sukkien väri ja malli vapaat, kokoja tarvitaan haarukassa 40-48, ehkä eniten 43-45. Liitä mukaan halutessasi henkilökohtainen tervehdys. Sukat voivat olla villaa, sukkalankaa tai vegaanille sopivat.

Mikäli haluat, voit tehdä sukkien sijaan pipon, lapaset, kaulahuivin, kaulurin, kynsikkäät tai vaikka ranteenlämmittimet. Jokainen mieltä ja ihmistä lämmittävä käsityö pääsee mukaan. Jos teet vegaanille sopivan käsityön, merkitse se niin tiedän kenelle se annetaan, kiitos.

Ihanaiset lämmittimet jaetaan siviilipalvelusmiesten koulutusjaksolla Lapinjärvellä joulun alla. Totaalikieltäyjät - ottakaa yhteyttä maililla minuun niin saatte omat sukkanne :)

Siviilipalvelukseen hakeutuu vuosittain noin 2500 ja totaalikieltäytyjiä on joitain kymmeniä. Virallista keräystavoitetta ei kampanjalla ole, sillä jokainen sukkapari lämmittää yhdet ainutlaatuiset varpaat.

Tule mukaan neulomaan!

Lisätietoja ja toimitusohjeita osoitteesta sivarisukka@gmail.com

terveisin Saana :)

maanantai 27. syyskuuta 2010

2453

Matkaa jäljellä enää 2453 villasukkaparia. Ainakin yksi palelevainen sivari odottaa innolla sukkiaan ;) Täytynee järjestää hänelle jotenkin omat sukat, sillä luulenpa että sukat on helpoin jakaa koulutusjakson aikana. Kassellaan.

Sain luvan jakaa tämän vallan mainion ajatuksen Villasukkavallankumouksesta. Työpaja, jossa neulotaan ja opetellaan sukkaa. Ystäviä ja herkkuja :) Ko. fb-sivulla on myös keskusteltu vegaanisukista, joka on ehdottomasti harkinnan arvoinen asia.

Villasukkavallankumous

Mikä hienointa, muutama sivari on jo kiittänyt tästä keräyksestä. Kiitos kiittämisestä, tuntui erittäin mukavalta :) Toivotaan todellakin että sukkia saadaan reilusti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti