Lahjoita villasukat siviilipalvelusmiehelle tai totaalikieltäytyjälle

Lahjoita villasukat siviilipalvelusmiehelle tai totaalikieltäytyjälle - Sivarisukka 6. Tervetuloa mukaan :)

Sivarisukka tulee taas! Keräysaika on lokakuu-joulukuu 2015 eli sukkia voi toimitella joulukuun puoliväliin asti.

Sivarisukka palaa samoin kujein; sukkien väri ja malli vapaat, kokoja tarvitaan haarukassa 40-48, ehkä eniten 43-45. Liitä mukaan halutessasi henkilökohtainen tervehdys. Sukat voivat olla villaa, sukkalankaa tai vegaanille sopivat.

Mikäli haluat, voit tehdä sukkien sijaan pipon, lapaset, kaulahuivin, kaulurin, kynsikkäät tai vaikka ranteenlämmittimet. Jokainen mieltä ja ihmistä lämmittävä käsityö pääsee mukaan. Jos teet vegaanille sopivan käsityön, merkitse se niin tiedän kenelle se annetaan, kiitos.

Ihanaiset lämmittimet jaetaan siviilipalvelusmiesten koulutusjaksolla Lapinjärvellä joulun alla. Totaalikieltäyjät - ottakaa yhteyttä maililla minuun niin saatte omat sukkanne :)

Siviilipalvelukseen hakeutuu vuosittain noin 2500 ja totaalikieltäytyjiä on joitain kymmeniä. Virallista keräystavoitetta ei kampanjalla ole, sillä jokainen sukkapari lämmittää yhdet ainutlaatuiset varpaat.

Tule mukaan neulomaan!

Lisätietoja ja toimitusohjeita osoitteesta sivarisukka@gmail.com

terveisin Saana :)

tiistai 28. syyskuuta 2010

Sivarisukka goes multifunctional ;)

Sain luvan ottaa vastaan villasukkien lisäksi muutakin mieltä ja kroppaa lämmittävää. Mitä se siis voisi olla? Pipoja, kaulahuiveja, ranteenlämmittimiä?

Esimerkiksi kaulahuivi on sellainen, joka onnistuu vaikka ei olisi paljoa tehnytkään aiemmin. Tuleeko muuta mieleen? Ehdotuksia vastaanotetaan kommentteina, kiitos.

2 kommenttia:

  1. Miten ois sellainen yksinkertainen kauluri: resorikaulus + ne lärpäkkeet eteen ja taakse? Helppo tehdä ja helppo laittaa päälle. Olen tehnyt semmoisen omalle armaalleni, joka on laiska suojaamaan itseään pakkaselta ja tuulelta. Sitä hän kuitenkin käyttää :-).

    VastaaPoista
  2. Sellainen siis varmaan kuin minulla oli pienenä :) Kuulostaa hyvältä.

    VastaaPoista