Lahjoita villasukat siviilipalvelusmiehelle tai totaalikieltäytyjälle

Lahjoita villasukat siviilipalvelusmiehelle tai totaalikieltäytyjälle - Sivarisukka 6. Tervetuloa mukaan :)

Sivarisukka tulee taas! Keräysaika on lokakuu-joulukuu 2015 eli sukkia voi toimitella joulukuun puoliväliin asti.

Sivarisukka palaa samoin kujein; sukkien väri ja malli vapaat, kokoja tarvitaan haarukassa 40-48, ehkä eniten 43-45. Liitä mukaan halutessasi henkilökohtainen tervehdys. Sukat voivat olla villaa, sukkalankaa tai vegaanille sopivat.

Mikäli haluat, voit tehdä sukkien sijaan pipon, lapaset, kaulahuivin, kaulurin, kynsikkäät tai vaikka ranteenlämmittimet. Jokainen mieltä ja ihmistä lämmittävä käsityö pääsee mukaan. Jos teet vegaanille sopivan käsityön, merkitse se niin tiedän kenelle se annetaan, kiitos.

Ihanaiset lämmittimet jaetaan siviilipalvelusmiesten koulutusjaksolla Lapinjärvellä joulun alla. Totaalikieltäyjät - ottakaa yhteyttä maililla minuun niin saatte omat sukkanne :)

Siviilipalvelukseen hakeutuu vuosittain noin 2500 ja totaalikieltäytyjiä on joitain kymmeniä. Virallista keräystavoitetta ei kampanjalla ole, sillä jokainen sukkapari lämmittää yhdet ainutlaatuiset varpaat.

Tule mukaan neulomaan!

Lisätietoja ja toimitusohjeita osoitteesta sivarisukka@gmail.com

terveisin Saana :)

keskiviikko 22. syyskuuta 2010

Viesti mukaan villasukkaan

Aivan loistava idea tuli eräältä osallistujalta; henkilökohtainen viesti mukaan sukkaan. Ilman muuta saa laittaa, kiitos hyvästä ajatuksesta :)

Sotilaskotiliitolla on malliteksti, mutta sivarisukka ja totaalisukka saavat olla tältäkin osin villejä ja vapaita, viesti voi olla millainen vain.

Samaten sukka saa olla minkävärinen vain, kuvioita tai raitoja sopii olla. Koot 40-48 ja useimmat nuoret miehet varmaankin käyttävät kokoa 43-45.

Ja sukkia on luvattu lisää.. 2479 paria enää kaivataan :D

Kutomis-neulomis- ja puikotteluintoa!

3 kommenttia:

 1. Osallistun! Sivarit ovat sukkansa ansainneet siinä missä varusmiehetkin :)

  VastaaPoista
 2. Laitoin tiedon keräyksestä Ravelryn Neuleita hyväntekeväisyyteen-ryhmään. Toivottavasti sopii?

  VastaaPoista
 3. Juu, sopii oikein hyvin. Kiitos!
  Saana :)

  VastaaPoista