Lahjoita villasukat siviilipalvelusmiehelle tai totaalikieltäytyjälle

Lahjoita villasukat siviilipalvelusmiehelle tai totaalikieltäytyjälle - Sivarisukka 6. Tervetuloa mukaan :)

Sivarisukka tulee taas! Keräysaika on lokakuu-joulukuu 2015 eli sukkia voi toimitella joulukuun puoliväliin asti.

Sivarisukka palaa samoin kujein; sukkien väri ja malli vapaat, kokoja tarvitaan haarukassa 40-48, ehkä eniten 43-45. Liitä mukaan halutessasi henkilökohtainen tervehdys. Sukat voivat olla villaa, sukkalankaa tai vegaanille sopivat.

Mikäli haluat, voit tehdä sukkien sijaan pipon, lapaset, kaulahuivin, kaulurin, kynsikkäät tai vaikka ranteenlämmittimet. Jokainen mieltä ja ihmistä lämmittävä käsityö pääsee mukaan. Jos teet vegaanille sopivan käsityön, merkitse se niin tiedän kenelle se annetaan, kiitos.

Ihanaiset lämmittimet jaetaan siviilipalvelusmiesten koulutusjaksolla Lapinjärvellä joulun alla. Totaalikieltäyjät - ottakaa yhteyttä maililla minuun niin saatte omat sukkanne :)

Siviilipalvelukseen hakeutuu vuosittain noin 2500 ja totaalikieltäytyjiä on joitain kymmeniä. Virallista keräystavoitetta ei kampanjalla ole, sillä jokainen sukkapari lämmittää yhdet ainutlaatuiset varpaat.

Tule mukaan neulomaan!

Lisätietoja ja toimitusohjeita osoitteesta sivarisukka@gmail.com

terveisin Saana :)

torstai 23. joulukuuta 2010

Joulusukkia

Postinkantajan epätoivo vain syvenee, eilen hän oli joutunut sullomaan jälleen monta sivarisukkalähetystä laatikkoomme :) Sukkia on perillä yhteensä 172 paria - jee!

Ensimmäiset kynsikkäät tulivat perille myös, herkullisen vihreät. Niin nättejä sukkia taas pussillinen. 172 paria miesten villasukkia on niin paljon, että ne täyttävät 3 x 150 l säkin. Joulun ajaksi taidan jemmata sukat olohuoneesta piiloon, mustat säkit eivät oikein tuo joulumieltä ;)

Kiitokset tällä kertaa Jarna, Mirja, Paula, Sirpa, Jertta, Jenni, Heli jo neljännellä sukkaparilla ja te pari anonyymiksi jäänyttä lähettäjää. Valtavasti kiitoksia, sukat ja muut ihanat neulotut jutut ovat kaikki huolella tehtyjä ja kauniita. Niitä on takuulla ihana käyttää. Monissa sukissa on myös henkilökohtainen tervehdys joka varmasti ilahduttaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti