Lahjoita villasukat siviilipalvelusmiehelle tai totaalikieltäytyjälle

Lahjoita villasukat siviilipalvelusmiehelle tai totaalikieltäytyjälle - Sivarisukka 6. Tervetuloa mukaan :)

Sivarisukka tulee taas! Keräysaika on lokakuu-joulukuu 2015 eli sukkia voi toimitella joulukuun puoliväliin asti.

Sivarisukka palaa samoin kujein; sukkien väri ja malli vapaat, kokoja tarvitaan haarukassa 40-48, ehkä eniten 43-45. Liitä mukaan halutessasi henkilökohtainen tervehdys. Sukat voivat olla villaa, sukkalankaa tai vegaanille sopivat.

Mikäli haluat, voit tehdä sukkien sijaan pipon, lapaset, kaulahuivin, kaulurin, kynsikkäät tai vaikka ranteenlämmittimet. Jokainen mieltä ja ihmistä lämmittävä käsityö pääsee mukaan. Jos teet vegaanille sopivan käsityön, merkitse se niin tiedän kenelle se annetaan, kiitos.

Ihanaiset lämmittimet jaetaan siviilipalvelusmiesten koulutusjaksolla Lapinjärvellä joulun alla. Totaalikieltäyjät - ottakaa yhteyttä maililla minuun niin saatte omat sukkanne :)

Siviilipalvelukseen hakeutuu vuosittain noin 2500 ja totaalikieltäytyjiä on joitain kymmeniä. Virallista keräystavoitetta ei kampanjalla ole, sillä jokainen sukkapari lämmittää yhdet ainutlaatuiset varpaat.

Tule mukaan neulomaan!

Lisätietoja ja toimitusohjeita osoitteesta sivarisukka@gmail.com

terveisin Saana :)

keskiviikko 15. joulukuuta 2010

Sukkaa pukkaa

Villa- ja vegaanisukkapareja perillä kotosallani nyt yhteensä 123 :) Olen tähän nyt laskenut vain tällä viikolla postissa tulleet. Käteeni eilen toimitetut sukat ja pipot ovat vielä töissä, saan toivottavasti tuotua huomenna ne kotiin. Kiitokset näistä; MS ja AJ, Maikki, Paula, Eija, Leena, Kirsti, Leena tyttärineen ja te kaksi nimetöntä :) Ihanaisia lämpöisiä sukkia taas iso pino lisää.

Sukkia ehtii hyvin toimittaa vielä vuoden loppuun, vien ne sitten ensi vuoden puolella kerralla Aseistakieltäytyjäliittoon. Toimitusosoitteen saa mailin kautta sivarisukka @ gmail.com (välit pois osoitteesta) :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti