Lahjoita villasukat siviilipalvelusmiehelle tai totaalikieltäytyjälle

Lahjoita villasukat siviilipalvelusmiehelle tai totaalikieltäytyjälle - Sivarisukka 6. Tervetuloa mukaan :)

Sivarisukka tulee taas! Keräysaika on lokakuu-joulukuu 2015 eli sukkia voi toimitella joulukuun puoliväliin asti.

Sivarisukka palaa samoin kujein; sukkien väri ja malli vapaat, kokoja tarvitaan haarukassa 40-48, ehkä eniten 43-45. Liitä mukaan halutessasi henkilökohtainen tervehdys. Sukat voivat olla villaa, sukkalankaa tai vegaanille sopivat.

Mikäli haluat, voit tehdä sukkien sijaan pipon, lapaset, kaulahuivin, kaulurin, kynsikkäät tai vaikka ranteenlämmittimet. Jokainen mieltä ja ihmistä lämmittävä käsityö pääsee mukaan. Jos teet vegaanille sopivan käsityön, merkitse se niin tiedän kenelle se annetaan, kiitos.

Ihanaiset lämmittimet jaetaan siviilipalvelusmiesten koulutusjaksolla Lapinjärvellä joulun alla. Totaalikieltäyjät - ottakaa yhteyttä maililla minuun niin saatte omat sukkanne :)

Siviilipalvelukseen hakeutuu vuosittain noin 2500 ja totaalikieltäytyjiä on joitain kymmeniä. Virallista keräystavoitetta ei kampanjalla ole, sillä jokainen sukkapari lämmittää yhdet ainutlaatuiset varpaat.

Tule mukaan neulomaan!

Lisätietoja ja toimitusohjeita osoitteesta sivarisukka@gmail.com

terveisin Saana :)

torstai 30. joulukuuta 2010

Vuosi 2010 lähestyy loppuaan :)

Saldon päivitys tänään kun kampanja lähestyy loppuaan; yhteensä 215 sukkaparia + 40 pipoa, 3 ranteenlämmittimet. Lämpöiset kiitokset Lotta, Veera, Jenna, Heli, Laura, Kaija, Kaisu, Monika, Eija, Irina ja kaksi nimetöntä! Ja isot, isot kiitokset kaikille tekijöille. Olen saanut myös itselleni ihania tervehdyksiä sukkien mukana ja ne ovat lämmittäneet kovasti mieltä. Kortit ovat päässeet joulukorttiseinällemme :)

Käytännön vinkki vielä; jos joku on lähettämässä sukkia, niin tavallisen kirjekuoren pitää olla leveydeltään alle 3 cm, muuten se paksahtaa maksikirjeeksi. Lunastin tänään yhden postista koska kuori oli postin mielestä liian pulleva :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti