Lahjoita villasukat siviilipalvelusmiehelle tai totaalikieltäytyjälle

Lahjoita villasukat siviilipalvelusmiehelle tai totaalikieltäytyjälle - Sivarisukka 6. Tervetuloa mukaan :)

Sivarisukka tulee taas! Keräysaika on lokakuu-joulukuu 2015 eli sukkia voi toimitella joulukuun puoliväliin asti.

Sivarisukka palaa samoin kujein; sukkien väri ja malli vapaat, kokoja tarvitaan haarukassa 40-48, ehkä eniten 43-45. Liitä mukaan halutessasi henkilökohtainen tervehdys. Sukat voivat olla villaa, sukkalankaa tai vegaanille sopivat.

Mikäli haluat, voit tehdä sukkien sijaan pipon, lapaset, kaulahuivin, kaulurin, kynsikkäät tai vaikka ranteenlämmittimet. Jokainen mieltä ja ihmistä lämmittävä käsityö pääsee mukaan. Jos teet vegaanille sopivan käsityön, merkitse se niin tiedän kenelle se annetaan, kiitos.

Ihanaiset lämmittimet jaetaan siviilipalvelusmiesten koulutusjaksolla Lapinjärvellä joulun alla. Totaalikieltäyjät - ottakaa yhteyttä maililla minuun niin saatte omat sukkanne :)

Siviilipalvelukseen hakeutuu vuosittain noin 2500 ja totaalikieltäytyjiä on joitain kymmeniä. Virallista keräystavoitetta ei kampanjalla ole, sillä jokainen sukkapari lämmittää yhdet ainutlaatuiset varpaat.

Tule mukaan neulomaan!

Lisätietoja ja toimitusohjeita osoitteesta sivarisukka@gmail.com

terveisin Saana :)

perjantai 10. joulukuuta 2010

Sivarisukka elävissä kuvissa

Ilmastosukat, Sivarisukka ja Tuntemattoman sotilaan villasukat esiteltiin eilen televisiossa. Ohjelma on nähtävillä ensi torstaihin asti netissä Klikkaa tästä tv1:n Puoli seitsemän -ohjelmaan

Ohjelma on puolen tunnin mittainen ja sukkaosio löytyy n 13.45 minuutin paikkeilta.

Lämpimät kiitokset Puoli seitsemän toimittajalle Hannamari Hoikkalalle että sivarisukkailu pääsi esille :)

Kuvaaja tykästyi erityisesti Ritvan kutomiin upeisiin sinisävyisiin villasukkiin. Hän pohti tuleekohan koskaan keräystä jossa Yleisradion ankarissa olosuhteissa työskentelevät kuvaajat saisivat villasukkia ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti