Lahjoita villasukat siviilipalvelusmiehelle tai totaalikieltäytyjälle

Lahjoita villasukat siviilipalvelusmiehelle tai totaalikieltäytyjälle - Sivarisukka 6. Tervetuloa mukaan :)

Sivarisukka tulee taas! Keräysaika on lokakuu-joulukuu 2015 eli sukkia voi toimitella joulukuun puoliväliin asti.

Sivarisukka palaa samoin kujein; sukkien väri ja malli vapaat, kokoja tarvitaan haarukassa 40-48, ehkä eniten 43-45. Liitä mukaan halutessasi henkilökohtainen tervehdys. Sukat voivat olla villaa, sukkalankaa tai vegaanille sopivat.

Mikäli haluat, voit tehdä sukkien sijaan pipon, lapaset, kaulahuivin, kaulurin, kynsikkäät tai vaikka ranteenlämmittimet. Jokainen mieltä ja ihmistä lämmittävä käsityö pääsee mukaan. Jos teet vegaanille sopivan käsityön, merkitse se niin tiedän kenelle se annetaan, kiitos.

Ihanaiset lämmittimet jaetaan siviilipalvelusmiesten koulutusjaksolla Lapinjärvellä joulun alla. Totaalikieltäyjät - ottakaa yhteyttä maililla minuun niin saatte omat sukkanne :)

Siviilipalvelukseen hakeutuu vuosittain noin 2500 ja totaalikieltäytyjiä on joitain kymmeniä. Virallista keräystavoitetta ei kampanjalla ole, sillä jokainen sukkapari lämmittää yhdet ainutlaatuiset varpaat.

Tule mukaan neulomaan!

Lisätietoja ja toimitusohjeita osoitteesta sivarisukka@gmail.com

terveisin Saana :)

lauantai 11. joulukuuta 2010

Lisää lämmittimiä tuli postista :)

Kävin eilisiltana hakemassa postista kaksi Sivarisukkapakettia ja kaksi Vaaka-sukkapakettia :) Kaukonäköisenä tyttönä olin parkkeerannut auton aika lähelle. Se oli hyvä ratkaisu, sillä horjuin lumisateessa autolle yhden jättipaketin ja kolmen ihanan kauniin joulunpunaisen paketin kanssa. Noin 5 kg villaa sukkina ja lapasina on paljon :D

I-h-a-n-a-a!

Sukkasaldo on nyt 108, lapasia on perillä neljä paria, pipoja kolme ja kaulahuiveja kaksi. Kiitokset tänään erityisesti teille Eeva ja Marjaliisa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti