Lahjoita villasukat siviilipalvelusmiehelle tai totaalikieltäytyjälle

Lahjoita villasukat siviilipalvelusmiehelle tai totaalikieltäytyjälle - Sivarisukka 6. Tervetuloa mukaan :)

Sivarisukka tulee taas! Keräysaika on lokakuu-joulukuu 2015 eli sukkia voi toimitella joulukuun puoliväliin asti.

Sivarisukka palaa samoin kujein; sukkien väri ja malli vapaat, kokoja tarvitaan haarukassa 40-48, ehkä eniten 43-45. Liitä mukaan halutessasi henkilökohtainen tervehdys. Sukat voivat olla villaa, sukkalankaa tai vegaanille sopivat.

Mikäli haluat, voit tehdä sukkien sijaan pipon, lapaset, kaulahuivin, kaulurin, kynsikkäät tai vaikka ranteenlämmittimet. Jokainen mieltä ja ihmistä lämmittävä käsityö pääsee mukaan. Jos teet vegaanille sopivan käsityön, merkitse se niin tiedän kenelle se annetaan, kiitos.

Ihanaiset lämmittimet jaetaan siviilipalvelusmiesten koulutusjaksolla Lapinjärvellä joulun alla. Totaalikieltäyjät - ottakaa yhteyttä maililla minuun niin saatte omat sukkanne :)

Siviilipalvelukseen hakeutuu vuosittain noin 2500 ja totaalikieltäytyjiä on joitain kymmeniä. Virallista keräystavoitetta ei kampanjalla ole, sillä jokainen sukkapari lämmittää yhdet ainutlaatuiset varpaat.

Tule mukaan neulomaan!

Lisätietoja ja toimitusohjeita osoitteesta sivarisukka@gmail.com

terveisin Saana :)

sunnuntai 10. lokakuuta 2010

2403 matkaa, ensimmäinen pari perillä :)

Kiitos Anitta, perjantaina posti toi iloiset ja lämpöiset sukat :)) Jee!

3 kommenttia:

 1. Hei! Mulla ei toiminut tuo sivupalkin linkki Facebook-ryhmään. Facebookin haulla löytyi ja liityin ryhmään. Täältäkin tulee ainakin yhdet sukat! :)

  VastaaPoista
 2. Tuo sivupalkin facebook-osoite on hieman väärin, siinä on nimittäin kahteen kertaan http... Tiedoksi.

  VastaaPoista
 3. Hei naiset!
  Kiitos tiedosta :) Toisten blogit olin ymmärtänyt tarkastaa että niihin myös pääsi mutta tuota ryhmää en sitten hoksannut tsekata etukäteen. Nyt pitäisi toimia. Järkkäilin samalla blogeja aakkosjärjestykseen ;) En ole kovin kätevä tässä virtuaalimaailmassa.

  VastaaPoista