Lahjoita villasukat siviilipalvelusmiehelle tai totaalikieltäytyjälle

Lahjoita villasukat siviilipalvelusmiehelle tai totaalikieltäytyjälle - Sivarisukka 6. Tervetuloa mukaan :)

Sivarisukka tulee taas! Keräysaika on lokakuu-joulukuu 2015 eli sukkia voi toimitella joulukuun puoliväliin asti.

Sivarisukka palaa samoin kujein; sukkien väri ja malli vapaat, kokoja tarvitaan haarukassa 40-48, ehkä eniten 43-45. Liitä mukaan halutessasi henkilökohtainen tervehdys. Sukat voivat olla villaa, sukkalankaa tai vegaanille sopivat.

Mikäli haluat, voit tehdä sukkien sijaan pipon, lapaset, kaulahuivin, kaulurin, kynsikkäät tai vaikka ranteenlämmittimet. Jokainen mieltä ja ihmistä lämmittävä käsityö pääsee mukaan. Jos teet vegaanille sopivan käsityön, merkitse se niin tiedän kenelle se annetaan, kiitos.

Ihanaiset lämmittimet jaetaan siviilipalvelusmiesten koulutusjaksolla Lapinjärvellä joulun alla. Totaalikieltäyjät - ottakaa yhteyttä maililla minuun niin saatte omat sukkanne :)

Siviilipalvelukseen hakeutuu vuosittain noin 2500 ja totaalikieltäytyjiä on joitain kymmeniä. Virallista keräystavoitetta ei kampanjalla ole, sillä jokainen sukkapari lämmittää yhdet ainutlaatuiset varpaat.

Tule mukaan neulomaan!

Lisätietoja ja toimitusohjeita osoitteesta sivarisukka@gmail.com

terveisin Saana :)

maanantai 11. lokakuuta 2010

Tilastopäivitys maanantaina

99 sukkaparia on luvattu, yksi pari perillä minulla, matkaa siis 2401 villa(/maissi/muu mahdollinen lanka)sukkaparia. Toimitusaikaa vuoden 2010 loppuun, lisätiedot sivarisukka@gmail.com.

Sivarisukka-kampanja täyttää tänään (varmaankin tarkalleen juuri näillä minuuteilla) viralliset kolme viikkoa, fb-ryhmässä tällä hetkellä 129 jäsentä ja blogilla 15 lukijaa.

ISO JA LÄMMIN KIITOS tässä vaiheessa kaikille.

Sekä sukista että tiedonlevityksestä, positiivisesta suhtautumisesta varpaidenlämmityskampanjaan ja ylipäänsä tasa-arvoisesta ja rauhantahtoisesta elämänasenteesta :-)

terveisin Saana

p.s. Vinkatkaa blogeista tai linkeistä joissa Sivarisukka mainitaan, linkitän mieluusti ristiin näitä. Samaten - jos joku linkki vanhenee tms. ja hoksaatte sen niin kertokaa ihmeessä, minulla on enemmän halua kuin kykyä bloggaamiseen ;)

2 kommenttia:

  1. Omassa blogissani olen parissa postauksessa linkittänyt tätä...

    VastaaPoista