Lahjoita villasukat siviilipalvelusmiehelle tai totaalikieltäytyjälle

Lahjoita villasukat siviilipalvelusmiehelle tai totaalikieltäytyjälle - Sivarisukka 6. Tervetuloa mukaan :)

Sivarisukka tulee taas! Keräysaika on lokakuu-joulukuu 2015 eli sukkia voi toimitella joulukuun puoliväliin asti.

Sivarisukka palaa samoin kujein; sukkien väri ja malli vapaat, kokoja tarvitaan haarukassa 40-48, ehkä eniten 43-45. Liitä mukaan halutessasi henkilökohtainen tervehdys. Sukat voivat olla villaa, sukkalankaa tai vegaanille sopivat.

Mikäli haluat, voit tehdä sukkien sijaan pipon, lapaset, kaulahuivin, kaulurin, kynsikkäät tai vaikka ranteenlämmittimet. Jokainen mieltä ja ihmistä lämmittävä käsityö pääsee mukaan. Jos teet vegaanille sopivan käsityön, merkitse se niin tiedän kenelle se annetaan, kiitos.

Ihanaiset lämmittimet jaetaan siviilipalvelusmiesten koulutusjaksolla Lapinjärvellä joulun alla. Totaalikieltäyjät - ottakaa yhteyttä maililla minuun niin saatte omat sukkanne :)

Siviilipalvelukseen hakeutuu vuosittain noin 2500 ja totaalikieltäytyjiä on joitain kymmeniä. Virallista keräystavoitetta ei kampanjalla ole, sillä jokainen sukkapari lämmittää yhdet ainutlaatuiset varpaat.

Tule mukaan neulomaan!

Lisätietoja ja toimitusohjeita osoitteesta sivarisukka@gmail.com

terveisin Saana :)

tiistai 12. lokakuuta 2010

Täysi sata!

Kiitokset! Täysi sata luvattua villa(/vegaani)sukkaparia :) Perillä on nyt kaksi paria, kiitos Outi uusimmista sukista.

Sata sukkaparia on jo todella monta, sillä lämmitetään esimerkiksi neljä koululuokallista tai kaksi täyttä bussillista sivareita ja totaaleita ;)

Heitänpä samalla ilmaan kysymyksen; onko kukaan ajatellut tehdä jotenkin erikoisen näköisiä tai värisiä sukkia, esimerkiksi sateenkaarisukkia tai rauhanmerkillä varustettuja?

3 kommenttia:

  1. Törmäsin tällaiseen ilmaiseen sukkaohjeeseen: make socks not war (http://www.straw.com/cpy/patterns2/socks/PSuperwash-peacesock.html). Meinasin itse tehdä tällaiset, tosin ilman yläreunan röyhelöä ja erilaisella värityksellä.

    VastaaPoista
  2. Mulla on puikolla pirtsakan oranssit perussukat, mutta ei niissä sen erikoisempaa ole kuin tuo väri. Ja ei tuo värikään minusta paha ole! Koosta taitaa tulla vaan aika iso, mutta se on sitten sitä kokoluokkaa 48...

    VastaaPoista