Lahjoita villasukat siviilipalvelusmiehelle tai totaalikieltäytyjälle

Lahjoita villasukat siviilipalvelusmiehelle tai totaalikieltäytyjälle - Sivarisukka 6. Tervetuloa mukaan :)

Sivarisukka tulee taas! Keräysaika on lokakuu-joulukuu 2015 eli sukkia voi toimitella joulukuun puoliväliin asti.

Sivarisukka palaa samoin kujein; sukkien väri ja malli vapaat, kokoja tarvitaan haarukassa 40-48, ehkä eniten 43-45. Liitä mukaan halutessasi henkilökohtainen tervehdys. Sukat voivat olla villaa, sukkalankaa tai vegaanille sopivat.

Mikäli haluat, voit tehdä sukkien sijaan pipon, lapaset, kaulahuivin, kaulurin, kynsikkäät tai vaikka ranteenlämmittimet. Jokainen mieltä ja ihmistä lämmittävä käsityö pääsee mukaan. Jos teet vegaanille sopivan käsityön, merkitse se niin tiedän kenelle se annetaan, kiitos.

Ihanaiset lämmittimet jaetaan siviilipalvelusmiesten koulutusjaksolla Lapinjärvellä joulun alla. Totaalikieltäyjät - ottakaa yhteyttä maililla minuun niin saatte omat sukkanne :)

Siviilipalvelukseen hakeutuu vuosittain noin 2500 ja totaalikieltäytyjiä on joitain kymmeniä. Virallista keräystavoitetta ei kampanjalla ole, sillä jokainen sukkapari lämmittää yhdet ainutlaatuiset varpaat.

Tule mukaan neulomaan!

Lisätietoja ja toimitusohjeita osoitteesta sivarisukka@gmail.com

terveisin Saana :)

maanantai 4. lokakuuta 2010

2414 jäljellä :)

Uusimmassa Voima-lehdessä oli vinkki Sivarisukasta. Oli todella hauska törmätä tuttuun termiin yllättäen.

Voiman jutusta saa kenties sellaisen käsityksen että kyseessä on Aseistakieltäytyjäliiton kampanja. Sivarisukka on yksityishenkilön proggis jolla on Aseistakieltäytyjäliiton siunaus ja tarkoitus on jakaa sukat heidän kauttaan :)

Lähinnä haluan tehdä selväksi, että jos jotakuta Sivarisukan ajatus ei miellytä niin tämä on oma ideani.

Olen myös ennen blogin aloittamista kertonut asiasta Sotilaskotiliitolle jotta tämä ei tule yllätyksenä. Tarkoitus on tehdä positiivinen ja lämpöinen kampanja jolla myös muistutetaan siviilipalveluksen ja totaalikieltäytymisen olemassaolosta.

1 kommentti:

  1. Juu, kumpiakin tässä kummallisessa maailmassa tarvitaan ja mielestäni myös sivarit & totaalikieltäytyjät ovat isänmaan asialla --vähän toisenlaisesta näkövinkkelistä vain, mielestäni.

    VastaaPoista