Lahjoita villasukat siviilipalvelusmiehelle tai totaalikieltäytyjälle

Lahjoita villasukat siviilipalvelusmiehelle tai totaalikieltäytyjälle - Sivarisukka 6. Tervetuloa mukaan :)

Sivarisukka tulee taas! Keräysaika on lokakuu-joulukuu 2015 eli sukkia voi toimitella joulukuun puoliväliin asti.

Sivarisukka palaa samoin kujein; sukkien väri ja malli vapaat, kokoja tarvitaan haarukassa 40-48, ehkä eniten 43-45. Liitä mukaan halutessasi henkilökohtainen tervehdys. Sukat voivat olla villaa, sukkalankaa tai vegaanille sopivat.

Mikäli haluat, voit tehdä sukkien sijaan pipon, lapaset, kaulahuivin, kaulurin, kynsikkäät tai vaikka ranteenlämmittimet. Jokainen mieltä ja ihmistä lämmittävä käsityö pääsee mukaan. Jos teet vegaanille sopivan käsityön, merkitse se niin tiedän kenelle se annetaan, kiitos.

Ihanaiset lämmittimet jaetaan siviilipalvelusmiesten koulutusjaksolla Lapinjärvellä joulun alla. Totaalikieltäyjät - ottakaa yhteyttä maililla minuun niin saatte omat sukkanne :)

Siviilipalvelukseen hakeutuu vuosittain noin 2500 ja totaalikieltäytyjiä on joitain kymmeniä. Virallista keräystavoitetta ei kampanjalla ole, sillä jokainen sukkapari lämmittää yhdet ainutlaatuiset varpaat.

Tule mukaan neulomaan!

Lisätietoja ja toimitusohjeita osoitteesta sivarisukka@gmail.com

terveisin Saana :)

lauantai 30. lokakuuta 2010

Luvattuja sukkia yli 100 paria

En ole nyt enää laskenut luvattuja sukkia, mutta arvioisin että ehkäpä 115 luvattua villasukka/vegaanisukkaparia on tulossa.

Tuumin että on selkeämpi laskea saapuneet sukat, koska nyt niitä tosiaan on jo tullut ja valmiita pareja on ilmoitettu useampiakin. Kiitokset kaikille lahjoittajille! Puikotteluintoa joka kolkkaan :)

2 kommenttia:

  1. Tämän päivän Keskisuomalaisessa (31.10.) oli juttua sivarisukista.

    VastaaPoista
  2. Kiitos Marjatta! Harmi että en löydä sitä nettilehdestä :) Kiva tietää että siitä on ollut.

    tv Saana

    VastaaPoista